RASMUS KLUMP RUNDT I VERDEN

Hvem skulle tro at et mindre firma som vores skulle være så heldigt at få lov til at udgive spil med Rasmus Klump over alt i verden. Det er Egmont som har rettigheder til Rasmus Klump og nu udgiver vi sammen med dem spillet Rasmus Klump Adventures. Spillet er nu tilgængeligt i Tyskland og vil snart kunne hentes på flere sprog. Hvis du vil høre mere om hvornår spillet udkommer i Danmark eller vide om de spil vi udvikler er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder os på facebook her: fb.com/lrewind.

 

 

 

 

EN POSITIV OPLEVELSE AT KOMME PÅ SYGEHUSET

Når børn møder til undersøgelse på Børneafdelingen, er de ofte utrygge eller bange, fordi de ikke ved, hvad der skal foregå. Lige nu udvikler vi et spil i samarbejde med personalet på Børneafdelingen i Viborg .

Spil Doktor på din tablet eller smartphone:
http://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/borneafdelingen/doktorspillet/

 

 

 

MERE END EN APP OG MERE END EN BROCHURE

I Viborg Kommune bliver de trykte brochurer nu dynamiske vha. en ny app.  Med sin smartphone, iPad eller anden form for mobil enhed i hånden kan man se meget mere end de trykte billeder og ord med “Augmented Reality”. I Viborgs app fremvises 3D animerede figurer når man peger på en side i en brochure.

Vil du vide mere om appen, har du en idé om hvordan AR kan bruges til at gøre dit produkt endnu bedre, mere forståeligt eller mere udbredt, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde .

COMPUTERSPIL TIL DE ALLERYNGSTE BØRN

Vi har hjulpet Krea Kids (Egmont) med realiseringen af deres idé for Appen Silke Mobil, som i dag kan downloades på App Store.

Børn elsker at kopiere voksnes brug af mobiltelefonen. Med Silkes Mobil bliver barnets lyst til at efterligne, brugt til at udvikle de kommunikative evner, forståelsen for sociale relationer og evnen til at lytte.” (App Store beskrivelse).

Vi hjælper gerne med udviklingen af din app helt fra begyndelsen. Vi kan udvikle grafiske elementer eller programmere appen.

Silke Mobil kan hentes her.

SANGE, EVENTYR, ABC , KLOKKEN OG MEGET MERE

Er man under 5  år eller forældre til en der er, har man sandsynligvis prøvet Egmonts meget populær app Silke, Syng, leg og lær. Hos Level Rewind har vi stået for udviklingen og opdateringen af appen både til iPhone/iPad og Android.

Vi integrerer Facebook, Twitter eller andre pakker med reklamer eller statistik i din app eller spil.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Her kan du læse mere om appen hos Krea Kids (Egmont)

VORES EGET 

takt med at vi udvikler for vores kunder, arbejder vi på vores egne spil. Det første spil som vi har udviklet er Paparazzi Run. I spillet er man en stjerne som skal klare sig i Hollywood ved at gennemføre baner med forhindringer og andre overraskelser. Spillet kan snart hentes gratis på App Store og Google Play.

At udvikle vores egne spil giver os erfaringer til at finde de bedste løsninger for vores kunder. Har du en idé til et spil? Ring eller skriv så kan vi tage et uforpligtende møde.

I denne video kan du se spillet Paparazzi Run. 

SKOLEELEVER KAN LAVE APPS

Skolerne og sundhedsplejen i Odder Kommune ønskede at løfte seksualundervisningen. Sammen med de studerende, sundhedsplejersker og projektlederen fra Kommunen skabte vi på en uges workshop en app som du frit kan downloade på App Store.

Alt indhold (tegninger, tekst, opsætning) blev designet af de deltagene i workshoppen sammen med os. Deltagerne lærte under processen om app udvikling og udgivelse på App Store.

Vi afholder workshops hvor de deltagende kan lære om App eller Spil udvikling, hvor brugeren og synlige resultater er i fokus.

Ring eller skriv hvis du vil høre mere om dette.

Man kan læse mere om appen på Odder Kommunes hjemmeside. 

GODT FOR BØRN

Magnus & Myggen skal hjælpe med at undgå bakterier på børneafdelingerne i Region Hovedstaden.

Vi havde fornøjelsen af at udvikle appen til det formål som nu kan hentes gratis både til iPhone/iPad eller Android.

Vi udvikler din app med dine egne grafiske elementer og figurer, eller vi skaber en sammen med dig helt fra bunden.

Her kan du hente appen med Magnus & Myggen på App Store og Google Play